The All American American Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/10 Yaş : 30 Nerden : Kırıkkale-Merkez
| Konu: Batista Ringte C.tesi Eyl. 04, 2010 9:06 pm | |
| Batista ringtedir.Eline mikrofon alır ve konuşmaya başlar;
Bu Güreş şirketinde En büyük benim.John Cena'ya yaptıklarımı hepiniz gördünüz. WWE'de kimse beni yıkamaz. Çünkü ben en güçlüyüm. Bu evrendeki herkesi yıkabilecek güçteyim. | |
|
The Sandman Wrestling Türkiye's Savior
Mesaj Sayısı : 609 Kayıt tarihi : 10/08/10 Nerden : Kırkkale-Chicago.IL.
| Konu: Geri: Batista Ringte C.tesi Eyl. 04, 2010 9:16 pm | |
| Ve aniden ortalık kararır ! Undertaker'ın Gong'u duyulur herkes Taker'ın gelip Batista'yı devireceğini sanmaktadır, Ama heryer aydınlandığında Ekranda şu yazı okunmakta:''Batista ! Will Rest in Peace'' | |
|
The Legend Killer Dolph Ziggler
Mesaj Sayısı : 173 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 47 Nerden : St Louis, Missiouri
| Konu: Geri: Batista Ringte Paz Eyl. 05, 2010 12:19 pm | |
| My Time İs Now Duyulur Ve John Cena Yavaş Yavaş Ringe Gelir ; Eline mikrofonu Alır Ve Konuşmaya Başlar.
Hey,Batista Sen En büyüktenmi bahsediyorsun??? Sen,Sen neden kendi çöplüğünde yaşamıyorsunda Taker Ve Bana Sarıyorsun??
Ve Batistanın Yüzüne Doğru Eğilir You Can't See Me Yapar.. Ve Ringi Terk Eder. | |
|
The All American American Moderatör
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 03/09/10 Yaş : 30 Nerden : Kırıkkale-Merkez
| Konu: Geri: Batista Ringte Paz Eyl. 05, 2010 9:22 pm | |
| Batista sinirli bir şekilde: Cena seni ve Undertaker'ı bu geceki maçta deviricem. Sana Batista Bomb'un ne derece acı verici olduğunu kanıtlayacağım dostum. Der. | |
|
The Legend Killer Dolph Ziggler
Mesaj Sayısı : 173 Kayıt tarihi : 14/08/10 Yaş : 47 Nerden : St Louis, Missiouri
| Konu: Geri: Batista Ringte Salı Eyl. 07, 2010 12:45 pm | |
| John Cena Giderken Durur,Önüne Döner Selamını Verir Ve Ringi Terk Eder.. | |
|